Pages

Saturday, 12 January 2019

Day 4 Activity 1

Day 4 Activity 1

This is I had to do On your blog tell us which of the three options you would take to explore Milford Sound. Be sure to tell us why you have chosen this option.

My option to explore Milford Sound is by boat.
Because  Milford Sound is known by marine life and sea life. 

Wednesday, 2 January 2019

Day 2 activity 3

Day 2 activty 3

This is what I had to do Clip #1: Freshwater Seals

Clip #2: Tigers


Once you have watched the video, go to your blog and, using full sentences, tell us:
1) The name of the animal the WWF is working to save.
2) What the WWF is doing to help the animal.
3) What, if any, success they have had protecting the animal.


Tigers:
The name of the animal that WWF is working to save are Tigers
They are trying to protect the tigers.
Then they can put the tiger in the cage and take good care of them.

Freshwater Seals:


2019

Hi and Welcome back to my blog. So Today I am not blogging on my laptop I am blogging on my New Apple iPad. Today it the second day of the new year which is 2019 I am so happy. I am mostly happy that this year I am no longer a year 5 anymore I will be the Role Model of team 4 because I will be a year 6 this year I am so happy. Also I am so excited to go to school because I also miss my friends so much and my teachers too. I can’t wait on what 2019 brings us.

Tuesday, 25 December 2018

Day 3 Activity 3 Week 2

Day 3 Activity 3 Week 3

This is what I had to do On your blog, tell us how you will solve this maths problem. You can write your answer in words, use a Sketchpad image or post a video explaining how you would figure it out. Be sure to give us your final answer. .

This is what I had to Work out Let’s imagine that the average adult can lift 25 kg and the average child can lift 15 kg. How many adults and children will it take to move the giant squid into its new room at Te Papa?

Working out:
The squid weighs 500 kg what I need to figure out How many children and adult will take to move the 500 kg squid.

25kg x 10kg = 250kg
15kg x 10kg = 150kg

250kg + 150kg = 400kg


25kg x 2kg = 100kg

400kg + 100kg = 500kg

12 + 10 = 22

So to carry the squid you will need 12 Adults and 10 children.

Monday, 24 December 2018

Day 3 activity 2 week 2

Day 3 activity 2 week 2

This is what I had to do On your blog, share a list of the ingredients that you need to make this food. You must type out the list of ingredients yourself (and not simply copy and paste it from a website) to earn full points.

Day 3 Activity 1 week 2

Day 3 Activity 1 week 2

This is what I had to do On your blog, tell us whether you are a night owl or an early riser. Then, tell us about the rest of your family. Are they the same as you?


Day 2 activity 3 week 2.

Day 2 activity 3 week 2.

This is what I had to do On your blog, list three similarities and three differences between the two plants that you chose. To earn five extra bonus points, post a picture of both plants on your blog..

The plants That I pick are Palm tree and Tree.